fredag 4 september 2009

Platsannons

Siw-Bertil Lundbladssons Kartongfabrik befinner sig i ett invecklat skede och behöver därför ingen personal.

SBLK är ett bakåtsträvande företag med instabil ekonomi och diffus affärsidé. Vi har dåliga relationer med våra kunder och en stor del av vår verksamhet går därför ut på konflikthantering. Hos oss arbetar man med urgamla metoder, oergonomiska redskap och analoga kundregister. Vi strävar efter att fortsätta med våra traditionella värden i företaget och satsar därför inte på effektivisering och utbildning.

Vår ledning är svag och ostrukturerad och vi söker därför en person som kan jobba i ett intellektuellt tomrum utan tydligt ledarskap och med vaga instruktioner. Eftersom vi aldrig har anställt personal med tanke på kompetens vill vi fortsätta att kvotera in folk. Den personal vi alltså inte söker är därför i första hand en homosexuell kvinna av utländsk härkomst, gärna analfabet och med ett brottsligt förflutet.

Vi tror att du som söker denna ostimulerande tjänst är en inåtvänd och aningen bitter person som gärna pratar illa om dina arbetskamrater bakom deras ryggar. Du har förmodligen ingen utbildning och tänker sällan själv alternativt kontaktar inte ledningen om du har idéer som skulle kunna leda till förenklingar i vår dagliga verksamhet. Du har troligen jobbat ett par veckor i liknande verksamhet, ledsnat och därefter skjukskrivit dig.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss ber vi dig att fråga någon. Vi ser inte fram emot din ansökan men om du envisas så skicka ett pappersbrev med snigelposten till:

Siw-Bertil Lundbladssons Kartongfabrik
Ineffektivitetsvägen 114 B
429 38 TRÅKBERGA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar